HABERLER
X

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Sempozyumu Düzenlendi!..

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü olarak bu yıl birincisini düzenlediğimiz Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Sempozyumu Temamız: Multidisipliner Yaklaşımlar etkinliği ... 

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü olarak bu yıl birincisini düzenlediğimiz Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Sempozyumu Temamız: Multidisipliner Yaklaşımlar etkinliği 25-26 Nisan 2017 tarihlerinde Üniversitemiz Reşat Kaynar Konferans Salonu’nda yapıldı.

Her yıl farklı temalarla düzenleyeceğimiz sempozyumumuzun bu yılki teması Multidisipliner Yaklaşımlar oldu.

Sempozyuma, halk sağlığı, spor hekimliği, radyoloji, kalp damar cerrahisi, ortopedi ve travmatoloji, tıbbi ekoloji ve hidroklimatoloji, diş hekimliği, çocuk nörolojisi, çocuk gastroenteroloji ve fizik tedavi uzmanlığından konuşmacılar ve meslektaşlarımız katıldılar.

İstanbul ve ülkemizin farklı şehirlerinden 14 üniversitenin akademisyenlerinin verdiği destek ile 9 oturum içinde 38 konuşma yapıldı.

Bilimsel yönden çok verimli geçen sempozyumda çeşitli Fizyoterapi ve Rehabilitasyon okullarını üniversitemizde ağırladık. 

Düzenleme kurulu olarak; değerli hocalarımıza, sayın meslektaşlarımız ve sevgili öğrencilerimize sempozyumumuza gösterdikleri ilgi için teşekkürlerimizi sunuyoruz.

04-05-2017

Haber Galerisi