HABERLER
X

Eğitimde İşbirliği Protokolü

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörlüğü ile İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında çeşitli eğitim programlarına ilişkin “İşbirliği Protokolü” imzalandı. 

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen protokol imza törenine; Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Cevdet Erdöl, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci, SBÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sadrettin Pençe, Prof. Dr. Kadriye Kart Yaşar, SBÜ Genel Sekreteri Muzaffer Akdoğan, İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Nurettin Aras, SBÜ Hukuk Müşaviri Mehmet Yalçınkaya, davetli konuklar ve basın mensupları katıldı.

Protokol kapsamında, İstanbul ili sınırları içerisinde yer alan Millî Eğitim Bakanlığına bağlı Fen ve Sosyal Bilimler projesi-programı uygulayan Anadolu İmam Hatip Liselerinde yürütülen proje ve programların Sağlık Bilimleri Üniversitesi tarafından desteklenerek yönetici, öğretmen ve öğrencilerin başarı oranlarının yükseltilmesi ve niteliğinin artırılması amaçlanıyor.

Protokol imza töreninde konuşan Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl, imzalanan protokolün her iki taraf içinde hayırlı olmasını dileyerek, Sağlık Bilimleri Üniversitesi olarak kamu kurum ve kuruluşları ile paydaşları olan tüm kesimlerle işbirliği yaptıklarını, bu çalışmaları daha ileri boyutlara taşıyacaklarını söyledi.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci de konuşmasında “Öğrencilerin başarı seviyelerini yükseltmek ve tüm eğitim hizmetlerinin niteliğini arttırmayı amaçladığımız bu protokol ile üniversitenin bilim, teknoloji, insan kaynağı ve birikiminden faydalanmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Protokol konuşmalarının ardından Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Cevdet Erdöl ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci tarafından “İşbirliği Protokolü” imzalandı.

11-01-2018

Haber Galerisi