Hasan KANLI

İdari ve Mali İşler Daire Başkanı

hasan.kanli@sbu.edu.tr

01.09.1971 Konya-Doğanhisar’da doğdu. 1989 yılında Doğanhisar İmam-Hatip Lisesini bitirdi. Sosyal Bilimler Ön Lisans, İlahiyat Ön Lisans, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi ve Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu.

Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde; İmam-Hatip, Memur, Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni ve Şube Müdürü olarak görev yaptı. Konya Ovası Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Koordinatörlüğünde Uzman olarak çalıştı.

28.06.2016 tarihinde Sağlık Bilimleri Üniversitesi İdari ve Mali işleri Daire Başkanlığı Şube Müdürlüğü kadrosuna atanan Kanlı, 14.03.2017 tarihinden itibaren İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığına atanmıştır.

26 yıllık Devlet Memurluğu boyunca altı teşekkür belgesi ve iki başarı belgesi aldı. Evli ve dört çocuk babasıdır.