2016 Yılı ÖSYS Sonuçlarına Göre Sağlık Bilimleri Üniversitesine Kayıt Hakkı Kazananların Dikkatine!

11-08-2016

Üniversitemize 2016 Yılı ÖSYS sonuçlarına göre kayıt hakkı kazanan öğrencilerimiz, e-devlet sistemi üzerinden e-kayıt sistemini kullanarak kayıt yapacaklardır. e-kayıt sistemini kullanan aday öğrencilerimiz üniversitemize kayıt için herhangi bir belge sunmayacaklar, üniversite yerleşkesine gitmeden, hızlı ve güvenilir bir şekilde kayıt işlemlerini  e-devlet sistemi üzerinden 12-16 Ağustos 2016 tarihleri arasında tamamlayacaklardır.

E-DEVLET SİSTEMİ ÜZERİNDEN E-KAYIT YAPMADAN ÖNCE ÖN KAYIT YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR.

• Ön kayıt gerçek kayıt anlamına gelmemekte, sadece daha sonraki hizmetlerin sağlıklı yürümesi için bilgi amaçlıdır.
  • Ön Kayıt Sayfası 12 Ağustos 2016 tarihinden itibaren aktif hale getirilecektir.
  • Ön Kayıt işlemini yaptıktan sonra e-devlet sistemi üzerinden e-kayıt işleminizi tamamlayabilirsiniz.

E-DEVLET ÜZERİNDEN KAYIT İŞLEMİNİZİ SONUÇLANDIRDIKTAN SONRA ÖN KAYITTA BELİRTTİĞİNİZ CEP NUMARANIZA / E-POSTA ADRESİNİZE ÜNİVERSİTEMİZ TARAFINDAN BİLGİLENDİRME MESAJI GÖNDERİLECEKTİR.

* E-kayıt sistemi üzerinden e-kayıt yapamayan aday öğrencilerimiz ( Askerlikle ilişiği olanlar, MEB'den mezun durumda görünmeyenler, Başka bir Yüksek öğretim kurumunda kaydı olanlar, KKTC Kontenjanından yerleşenler vb.) ön kayıt yaptıktan sonra istenen evraklarla birlikte (15-19 Ağustos-2016 tarihileri arasında) Üniversitemiz adresine şahsen başvuracaklardır.

İstenen Evraklar

1) 2016 Yılı ÖSYM sonuç belgesi,
2) Adayın mezun olduğu okuldan aldığı diploma aslı ve fotokopisi / yeni tarihli mezuniyet belgesi aslı ve fotokopisi
3) Nüfus cüzdanı fotokopisi