Dil Kursu Duyurusu!..

02-03-2017

Değerli Mesai Arkadaşlarımız ve Öğrencilerimiz;

Üniversitemiz bünyesinde açılan Sürekli Eğitim, Uygulama Araştırma ve Uzaktan Öğrenim Merkezimiz (SUEM) tarafından İngilizce ve Arapça yabancı dil kursları koordine edilecektir. Bu doğrultuda dünyanın en köklü yabancı dil öğretim kuruluşlarından olan Berlitz firmasıyla görüşmeler yapılmış ve üniversitemizin desteğiyle cazip koşullarda bazı kurs alternatifleri geliştirilmiştir:

- Eğitimler hem sınıf ortamında (sadece İstanbul ve Ankara'da) hem de internet üzerinden online şekilde düzenlenecektir.
- Kurslar anadilde konuşan eğitmenler tarafından verilecektir.
- Bir aday her iki dile de başvuru da bulanabilir. (Bu durumda iki ayrı başvuru yapması gereklidir)
- Sınıf ortamındaki dersler hafta içi üç gün ve saat 15:30 dan sonra 2 saat olacak şekilde öngörülmüştür. (değişiklikler mümkündür)
- Katılım Sağlık Bilimleri Üniversitesi ile SBÜ ile anlaşmalı hastanelerin tüm öğrenci ve personeline (akademisyen, idari personel vs) açıktır.
- Bu kurslar genel yabancı dil anlama ve konuşma yeteneklerinin geliştirilmesine yöneliktir. Özellikle YDS ve YÖKDİL sınavları için farklı kurslar planlanmaktadır.
- Ön başvuru aşamasından sonra bireysel olarak seviye tespit sınavları yapılacak ve katılımcılar kendi seviyelerine göre sınıflara ayrıştırılacaklardır.

Yapılan ilave destekler yanında nihai fiyatlamanın ve organizasyonun yapılabilmesi için katılımcı sayısına ihtiyaç duyulmaktadır. Katılımcı sayısı ne kadar fazla olursa hem kurs ücretleri düşebilecek (özellikle online eğitim ücretleri) hem de kursların uygulanma saat alternatifleri genişleyecektir. Bu nedenle yabancı dil bilgisini ilerletmek isteyen herkes için bu fırsatın kaçırılmaması ve en yüksek katılımın sağlanması son derece önemlidir. Bununla beraber ön başvurularda sayının sapmaması adına,  sadece seviye belirleme niyetiyle başvuru yapılmaması çok faydalı olacaktır.

Bu doğrultuda kursa katılımayı düşünenlerin son başvuru tarihi olarak 15.03.2017 saat 17:00 a kadar dilkursu.suem@sbu.edu.tr adresine konu (subject) bölümünde katılmak istedikleri dil kursunun ve yöntemin ("Online İngilizce" ya da "Örgün Arapça" gibi), içerikte de ad soyad irtibat telefonunun  yazılmış olduğu bir e-posta göndermeleri gerekmektedir.

*Kur bazlı kurs ücretleri ön başvuruların ardından belirlenecek.
*Ön başvuru yapanlara seviye tespit link mailleri gönderilecektir.