SBÜ MedicReS İyi Tıp Araştırmacısı Eğitim ve Danışmanlık Koordinatörlüğü Kurulması Hakkında!..

14-02-2017
SBÜ MedicReS İyi Tıp Araştırmacısı Eğitim ve Danışmanlık Koordinatörlüğü Kurulması, Öğretim Üyelerimizin ve Lisans Üstü Öğrencilerin Bu Sistemden Yararlanması...

Üniversitemiz ve MedicReS arasında 23 Aralık 2016 da imzalanan protokol kapsamında Üniversitemiz Sürekli ve Uzaktan Eğitim Merkezimiz bünyesinde “SBU MedicReS İyi Tıp Araştırmacısı Eğitim ve Danışmanlık Koordinatörlüğü” kurulmuştur.

Bu koordinatörlük, öğretim üyelerimize, lisansüstü öğrencilerimize ve tıpta uzmanlık öğrencilerimize, Üniversitemiz adresli tezlerin bilimsel değerini ve uluslararası dergilerde üniversitemiz adresli yayın sayısını artırmak, üniversitemiz dergilerinin akademik etki değerini yükseltmek ve üniversitemizde daha çok klinik araştırma ve AR-GE yürütebilecek araştırmacı yetiştirmek amacıyla MedicReS İyi Tıp Araştırmacısı Online Sertifika ve Danışmanlık Programı (BeGMR- E-PICOS)  hizmetini ücretsiz olarak yürütecektir. İsteyen öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimiz ilgili protokol kapsamında, BeGMR ve E-PICOS programlarından ücretsiz olarak yararlanabilecektir.

Bu eğitimleri tamamlayan öğretim üyeleri, araştırma önerisi hazırlama konusunda da bu koordinatörlükten ücretsiz online danışmanlık için randevu alabileceklerdir. Bu eğitimleri tamamlamış öğretim üyelerimizin araştırma önerilerine BAP desteği konusunda öncelik verilecektir.

Bu kapsamda Tıpta uzmanlık öğrencilerimizin bu eğitimlere giriş ve tamamlama koşulları SBU Bilgi İşlem Dairesi tarafından gönderilecek bir e-mail ile açıklanacaktır.

Tüm akademisyenler ile öğrencilerimize önemle duyurulur.

Kayıt               : https://www.medicres.org/sbu.html

İletişim           : sbu@medicres.org, sbu.medicres@gmail.com