17.05.2016 Tarihinde Resmi Gazete ve Takvim Gazetesi’nde İlan Edilen Öğretim Üyesi Alımı İlanı

Üniversitemize bağlı birimlerde istihdam edilmek üzere, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve bu Kanunda değişiklik yapan 5772 sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin ilgili maddelerinde belirtilen koşullara göre öğretim üyesi alınacaktır.

Öğretim Üyesi kadrosuna başvuracak adayların 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesindeki genel şartlar ile ilanda belirtilen diğer koşulları taşımaları gerekmektedir.  Belirtilen şartları taşımayan ve süresi içerisinde başvuruda bulunmayan adayların başvuruları ile posta yoluyla yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Detaylı bilgi ve başvuru için aşağıdaki bağlantılardan ilgili dosyaları indiriniz

17.05.2016 Tarihinde İlan Edilen Öğretim Üyesi Alımı İlanı

Öğretim Üyesi Başvuru Formu