Gerçek Diyetislenler Kahvaltıda Buluştu!..

Gerçek Diyetislenler Kahvaltıda Buluştu

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencileri, üniversitemizin Beslenme ve Diyetetik Kulübü tarafından 21 Aralık 2016 tarihinde Şahane Cafe’ de düzenlenen kaynaşma kahvaltısında buluştu. 2016-2017 eğitim-öğretim yılında ilk öğrencilerini ağırlayan Sağlık Bilimleri ÜniversitesiBeslenme ve Diyetetik Bölümü vereceği eğitim ile Beslenme ve Diyetetik alanında her açıdan nitelikli insan gücünü oluşturmayı ve bu alanda araştırma yapmayı kendine hedef olarak belirlemiştir. Bölüm öğretim üyeleri ve öğrencilerinin katıldığı kahvaltıda güzel zaman geçiren katılımcılar aktivite sonunda Mekteb-i Tıbbiye-i Şahane avlusunda toplu fotoğraf çektirdiler. Kendilerini geleceğin “gerçek diyetisyenleri” olarak tanımlayan öğrencilerimizden ileriki dönemlerde bilimsel ve sosyal etkinlikler açısından en aktif bölümlerden olacakları konusunda söz alındı.

24-12-2016