Gülhane Diş Hekimliği Fakültesi'ne Bakanlar Kurulu Onayı

Bakanlar Kurulu’nca alınan ve 06/02/2017 tarihli Resmî Gazete ’de yayınlanan karar ile, Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesinde Gülhane Diş Hekimliği Fakültesi resmen kuruldu.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Cevdet Erdöl, konuyla alakalı yapmış olduğu açıklamada,” Bakanlar Kurulu’nun 06/02/2017 tarihli ve 2017/9889 sayılı kararnamesiyle kurulan Gülhane Diş Hekimliği Fakültemiz; üniversitemize ve ülkemize hayırlı olsun. Diş Hekimliği Fakültemizde donanımlı bir ortam ve yetkin bir kadro oluşturarak, en üst düzeyde eğitim görmüş diş hekimleri yetiştireceğiz.
14 Mart Tıp Bayramı arifesinde Gülhane Diş Hekimliği Fakültemizin kurulmasına onay veren Bakanlar Kurulu üyelerimize ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Üniversitemiz, bünyesinde kurulan Diş Hekimliği Fakültesi ile daha da güçlenmiş oldu.” ifadelerini kullandı.
Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Diş Hekimliği Fakültesi 2017/2018 yılında öğrenci kabul edecek.

12-03-2017