Hemşireler İçin Hasta Eğitimi İlkeleri Sempozyumu!..

Hemşireler İçin Hasta Eğitimi İlkeleri Sempozyumu, 24 Mart 2017 Tarihinde Ankara Ve Çevre İllerden Gelen 170 Hemşirenin Katılımıyla Gerçekleştirildi. Hasta Eğitiminin Temel İlkelerini Ele ...

Hemşireler İçin Hasta Eğitimi İlkeleri Sempozyumu, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Hemşirelik Yüksek Okulu Öğretim Üyeleri Doç.Dr.Emine İYİGÜN Ve Doç.Dr.Fatma İlknur ÇINAR’ın Koordinasyonu İle 24 Mart 2017 Tarihinde Ankara Ve Çevre İllerden Gelen 170 Hemşirenin Katılımıyla Gerçekleştirildi. Hasta Eğitiminin Temel İlkelerini Ele Aldığımız Ve Bu Önemli Konuda Duyarlılığı Artırmak Amacıyla Düzenlediğimiz Sempozyumumuzda “Hasta-Sağlık Ekibi İlişkisinin Temel İlkeleri”, “Hemşirelerin Eğitim Sorumluluğu Ve Eğitimin Hasta Sonuçlarına Etkisi”, “Eğitim Yöntemi Seçimi Ve Materyal Geliştirme”, “Hasta Eğitiminde Temel Kavramlar Ve Süreç” Ve “Hasta Eğitiminde Engeller” Gibi Konular Bu Alanda Uzman Olan Bilim İnsanları Tarafından Ele Alındı. Sunumlarıyla Katkıda Bulunan Prof.Dr.Neyyire Yasemin YALIM, Doç.Dr.Fatma İlknur ÇINAR, Yrd.Doç.Dr.Sevil FİLİZ, Doç.Dr.Gülten GÜVENÇ Ve Doç.Dr.Ayşe KILIÇ’a, Programın Oluşturulmasında Ve Düzenlenmesinde Emeği Geçen Herkese Sonsuz Teşekkürlerimizi Sunuyoruz.

16-06-2017