İstanbul'da Üniversiteli Olmak Konferansı

Sağlık Bilimleri Fakültemiz tarafından düzenlenen ve Sosyal Hizmet Bölümümüz tarafından organize edilen konferansta Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanımız Mustafa Doğru, öğrencilerle bir araya geldi.

Reşat Kaynar Konferans salonunda 01.12.2016 Perşembe günü gerçekleştirilen konferansta öncelikle üniversitemizin kurumsal yapısı, akademik/ idari birimleri ve SKS Daire Başkanlığının faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapıldı. Ardından İstanbul’da üniversite öğrencisi bir genç açısından görülmesi gereken yerler, yapılması gereken işler, faydalanılabilecek sosyo-kültürel fırsatlar ve kaçınılması gereken riskler kapsamlı bir şekilde değerlendirildi. Saat 15.45’te başlayan ve son derece ilgiyle takip edilen konferans 17.00’de sona erdi.

02-12-2016