Kamuoyuna Duyuru

19.07.2016 tarihinde toplanan Üniversitemizin mütevelli heyeti ile  Üniversitemiz Senatosu aşağıdaki kararı almıştır:

"Sağlık Bilimleri Üniversitesi Senatosu olarak, milletimizin iradesine ve demokrasimize karşı 15 Temmuz 2016 günü yapılan terörü ve Vatanımıza ihaneti şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Özgürlükleri ve millet iradesini yok eden, kendisini korumak üzere emanet ettiği silahlı unsurları halkına ve Meclisine yönelten, polisini alçakça katleden hainlerin en ağır cezayı alacaklarına inanıyoruz. Bu terör faaliyetini gerçekleştirenlerin, milletimizin Peygamber ocağı olan Türk Silahlı Kuvvetlerinden ve Türk Polis Teşkilatından temizlenmesi, diğer kamu kurum ve kuruluşlarında, üniversitelerde yuvalanmış silahsız destek unsurları ile kararlı bir şekilde mücadele edilmesinin gerekliliğine inanıyor ve bunu kamuoyuna ilan ediyoruz."

22-07-2016