Rektör Cevdet Erdöl'den Şehitler Tepesi'ne Ziyaret

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl ve akademisyenler, Şehitler Tepesi'nde terör saldırısını lanetledi.

Şehitler Tepesi'ne gelen Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Erdöl ve üniversitenin öğretim üyeleri, saldırının gerçekleştiği yere karanfil bıraktı.

Erdöl, yaptığı açıklamada, Beşiktaş'taki terör saldırısının ülkenin birliğine ve kardeşliğine karşı olduğunu söyledi.

Saldırının bir ihanet örneği olduğunu belirten Erdöl, ''Saldırı, ülkemizi derinden üzmüştür. Biz de Sağlık Bilimleri Üniversitesi olarak, akademisyenlerimizle birlikte tepkimizi dile getirmek için buraya geldik." diye konuştu.

Erdöl, şehitlere Allah'tan rahmet dileyerek, şunları kaydetti:

''Yaralı kardeşlerimizin bir an önce şifaya kavuşması için dua etmek için buradayız. Bunun yanında arkadaşlarımız, yaralılarımızı ziyaret ettiler, biz de ziyaret edeceğiz. Memleketimizin tümünü yasa boğan hadiseyi, bir kez daha burada lanetliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun. Birliğimiz, dirliğimiz daim olsun.''

Açıklamanın ardından, şehitler için dua edildi.

15-12-2016