HABERLER
X

SBÜ Rektörü Cevdet Erdöl Yaralıları Ziyaret Etti

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl, Fetullahçı Terör Örgütünün darbe girişimine direnirken yaralanan ve Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi ... 

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl, Fetullahçı Terör Örgütünün darbe girişimine direnirken yaralanan ve Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan yaralıları ziyaret etti.

Rektör Erdöl, Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Yekeler ve doktorlardan yaralıların durumu hakkında bilgi aldı.

"Demokrasi Kahramanlarısınız"

Yaralı kahramanların 15 Temmuz gecesi yaşadıklarını dinleyen Erdöl, oldukça duygulandı.
Rektör Erdöl, yaralılara ziyareti sırasında, "Sizler gerçek anlamda vatanseversiniz. Demokrasi kahramanlarısınız" dedi. FETÖ'nün Meclisi ve halkı bombaladığını anımsatan Erdöl, darbecilere karşı mücadele edenlerin desteği ile Türkiye'nin aydınlık günlere kavuşacağını aktardı. 

"Vatan Sağolsun"

Yaralı vatandaşlar ise “Vatan sağolsun. Yaralarımızı yok sayıyoruz. Allah devletimize, milletimize güç versin. Sayın Cumhurbaşkanımızı başımızdan eksik etmesin." diyerek şehitlere Allah'tan rahmet dilediler.

20-07-2016