HABERLER
X

SBÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğrencileri İle Buluştu

 

2016-2017 Akademik Yılı Oryantasyon Programı ile kapılarını ilk öğrencilerine açan Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBU) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda ders başı yapıldı.

Oryantasyon programına Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nun öğretim üyeleri ve öğrencileri katıldı. Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcımız Yrd. Doç. Dr. Bengi YILMAZ selamlama konuşması yaptıktan sonra kürsüye gelen Rektör hocamız Prof. Dr. Cevdet ERDÖL açılış konuşmalarında şu ifadelere yer verdi:

Üniversitemiz yeni bir üniversite. Sizler de bu üniversitenin öncü nesillerisiniz ve sizden sonra gelecek olan nesillere iyi bir örnek olacaksınız. Bu konuda sizlere büyük sorumluluklar düşüyor. Hasretle sizin geleceğiniz günü bekledik ve şimdi sizin sayenizde yüzümüz güldü. Hepiniz üniversitemize hoş geldiniz.

Ecdat yadigârı Mekteb-i Tıbbiye-i Şahane'de okuyan üniversiteli olmanın ayrıcalıklarından yararlanarak, sizlere sunulan eğitim-öğretim fırsatlarını verimli bir şekilde değerlendirmeli ve bilgi toplumuna geçiş sürecinde sizler de sorumluluk bilinci içerisinde kendi yol haritanızı çizmelisiniz. Üniversiteniz her zaman sizin yanınızda ve size destek olacaktır. Bir Sağlık Bilimleri Üniversitesi öğrencisi olarak; ülkenize, üniversitenize ve geleceğinize olan inancınızı ve kendinize olan güveninizi asla kaybetmeyin. Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nde öğrenim görüyor olmanın gücünü, ayrıcalığını ve mutluluğunu kalbinizden eksik etmeyin."

13-12-2016

Haber Galerisi