SBÜ Tekerlekli Sandalye Tenis Şampiyonası'nda Ödüller Sahiplerini Buldu

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası Tekerlekli Sandalye Kategorisi final maçı, 01 Kasım 2016 tarihinde saat 15.00’te Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Yerleşkesinde yapıldı. Turnuvanın final maçında Gazilerimiz İsmail CANTÜRK ile İbrahim BATMAZ karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı İbrahim BATMAZ 2-0 kazanarak Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası Tekerlekli Sandalye Kategorisinde şampiyonluğa uzandı. Şampiyon tenisçi Gazimiz İbrahim BATMAZ’ a kupası SBÜ Rektörü Prof. Dr. Cevdet ERDÖL tarafından verildi. İkinci olan Gazimiz İsmail CANTÜRK’ e ise kupasını Gülhane Sağlık Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Abdurrahman ŞİMŞEK’ ten aldı.

02-11-2016