Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ile Kahvaltı!...

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet ERDÖL, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Hasan HÜSEYİN EKER’in ev sahipliğinde Meslek Yüksekokulu Akademisyenleriyle buluştu.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet ERDÖL, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Hasan HÜSEYİN EKER’in ev sahipliğinde Yüksekokulda görev yapan akademisyen, idari personel ile tarihi Koşuyolu Adile Sultan Kasrında kahvaltıda buluştu.

Kahvaltıya Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sadrettin PENÇE ve Prof. Dr. Mustafa BERKTAŞ, Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Merdiye ŞENDİR, Üniversitemiz Genel Sekreter Yardımcısı Muhammed Fatih ERTAŞ, Daire Başkanları ve Fakülte Sekreterleri katıldı. Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Hasan Hüseyin EKER, okul olarak taleplerini ayrıca kendilerine sahip çıkılmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Program Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından 16-20.Ocak.2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen “Genç akademisyenler eğitici eğitimi”ne katılan akademisyenlere sertifika dağıtılması ile sona erdi.

02-06-2017