Haberler

Tıpta Uzmanlık Eğitimi Toplantılarının İkincisi İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Yapıldı

"Tıpta Uzmanlık Eğitimi Toplantıları"nın ikincisi 24 Ağustos 2016 Çarşamba günü İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesinde gerçekleştirildi. Toplantıda Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali İhsan TAŞÇI, İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Özgür YİĞİT, Eğitim Sorumluları, Eğitim Görevlileri ve Asistan Temsilcilerine Tıpta Uzmanlık Eğitimi hizmetlerinde planlama, standartları belirleme, koordinasyon ve izleme görevleri hakkında hazırlanan yönerge taslağı hakkında bilgi vererek fikir teatisinde bulundu. Eğitim sorumluları ve görevlilerinin tıpta uzmanlık eğitiminde standardizasyonun sağlanmasının gerekliliği hususunda yapılan  toplantının umut ve heyecan verici olduğu konusunda hemfikir oldukları görüldü.