Ürojinekoloji Hemşireliği Sempozyumu!..

Yüksekokulumuzda 21 Nisan 2017 Tarihinde Düzenlenen Ürojinekoloji Hemşireliği Sempozyumun’da, Üniversitelerin Sağlık Bilimleri Fakülteleri’nden Akademisyenler, Sağlık Bakanlığı bünyesindeki Farklı Hastanelerden Eğitim Ve Klinik Hemşireleri, Okulumuz Öğrenci Ve Çalışanları, Sunumları İlgiyle Takip Ettiler.

Sempozyumda Ürojinekoloji Hemşireliği’nin Tanım Ve Dünyadaki Durumu, Pelvik Taban Bozuklukarı, Medikal-Cerrahi Tedaviler, Koruyucu Tedaviler Ve Hemşirelerin Rolü Gibi Pek Çok Önemli Konu Ele Alınmıştır. Sunumlarıyla Katkıda Bulunan Prof. Dr. Aygül AKYÜZ, Doç. Dr. Semra KOCAÖZ, Yrd. Doç. Dr. Mustafa ULUBAY’a, Sempozyum Düzenleme Kurulu’nda Yer Alan Hocalarımıza Ve Tüm Katılımcılara Teşekkür Ederiz.

24-04-2017