Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ailesi İftarda Buluştu

Üniversitemiz Akademik ve İdari Personeli, Rektörümüz Prof. Dr.Cevdet Erdöl’ün ev sahipliğini yaptığı iftar yemeğinde bir araya geldi.

Hidiv Kasrı'nda düzenlenen iftar yemeğine; Rektörümüz Prof. Dr. Cevdet Erdöl, Rektör Yardımcılarımız,Akademik ve İdari Personelimiz ve aileleri katıldı.

"Bu nezih atmosferde bizimle birlikte olup, davetimize icabet eden siz değerli personelimize çok teşekkür ediyorum" diyerek sözlerine başlayan Rektörümüz Prof. Dr. Cevdet Erdöl: “Kısa sürede büyük bir aile olduk.Üniversite olarak ilk iftarımızı da Sağlık Bilimleri Üniversitesi ailesiyle yapalım istedik. Ümit ederim ki Sultan Abdulhamid Han'ın Mektebi-i Tıbbiye-i Şahane ruhunu sürdürelim.İnşallah bu birlikteliği bir vakıf kurarak taçlandırmak ve insanlığa evrensel bir kardeşlik bilinçi içerisinde hizmet etmek bu büyük aileye nasip olur” dedi.

İftar yemeği hep birlikte yapılan hoş sohbetlerle sona erdi.

12-06-2016