2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında Ek Kontenjanla Çobanbey Tıp Fakültesi ve Çobanbey Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavına Başvuran Adayların Dikkatine!..

30-09-2021
Üniversitemiz Çobanbey Tıp Fakültesi ve Çobanbey Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Ek Kontenjanla Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı ile ilgili olarak Türkçe Yeterlik Yazılı Sınavı 03 Ekim 2021 tarihinde saat 11.00'de Çobanbey Devlet Hastanesi ve Kilis 7 Aralık Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde gerçekleştirilecektir. Sınava girecek adaylar en az 1 (bir) saat öncesinde sınava girecekleri merkezde hazır bulunmaları gerekmektedir. Türkçe Yeterlik Yazılı sınavında adayların hangi gün Türkçe Yeterlik Konuşma Sınavına girecekleri ile ilgili duyuru yapılacaktır. Yazılı sınava gelirken adayların kimlik belgesi, sınav giriş belgesi ve kırtasiye malzemelerini (kalem, silgi vb) yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Sınav giriş belgesi ve kimlik belgesi yanında olmayan adaylar sınava alınmayacaktır.