X

Çobanbey Tıp Fakültesi ve Çobanbey Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Programlarına Ön Değerlendirme Sonucunda Mülakat Hakkı Kazanıp Türkiye’den Mülakat Sınavına Girecek Suriye Uyruklu Öğrencilerin Dikkatine!..

22-02-2021

05.02.2021 tarihli ve 3519 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ile Üniversitemiz bünyesinde Suriye'de (Çobanbey/Halep) kurulan Çobanbey Tıp Fakültesi ve Çobanbey Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Programlarına alınacak öğrencilerin belirlenmesi için, mülakat başvuru evraklarını Çobanbey Devlet Hastanesi Mülakat Komisyonuna teslim eden ve ön değerlendirme sonucunda mülakat hakkı kazanan ve Türkiye'den sınava girecek sadece Suriye Uyruklu (çift uyruklu olmayan) öğrencilerin mülakat sınavı 11 Mart 2021 tarihi itibarı ile 09.00-17.00 saatleri arasında Kilis 7 Aralık Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi zemin katta 102-105 nolu dersliklerde yapılacaktır. Aday öğrencilere başarılar dileriz.

To the attention of Syrian National Students who will gain interview rights and take the interview exam from Turkey as a result of preliminary evaluation to Çobanbey Faculty of Medicine and Çobanbey Vocational School of Health Services programs!..

In order to determine the students to be admitted to Çobanbey Faculty of Medicine and Çobanbey Health Services Vocational School Programs established in Syria (Çobanbey / Aleppo) with the President Decree dated 05.02.2021 and numbered 3519, the interview exam of students who submitted the interview application documents to the Interview Committee of Çobanbey State Hospital and winning the right to interview as a result of the preliminary evaluation and only Syrian students (no dual nationality) who will take the exam from Turkey will be held on the ground floor of Kilis 7 Aralık University Faculty of Economics and Administrative Sciences between 09.00-17.00 as of March 11, 2021, in classrooms numbered 102-105. We wish success to the prospected students.

إعلان هام للطلبة السورين المقيمين في تركيا  والذين سوف يحصلون على حق المقابلة في كلية طب جوبان بيه (الراعي) و معهد جوبان بيه (الراعي) الصحي المهني بعد التقييم الاولي

لاجراء عملية قبول الطلبة في كلية طب جوبان بيه ومعهد جوبان بيه الصحي المهني التي تم تاسسيها ضمن جامعة العلوم الصحية في سوريا (جوبان بيه/حلب) حسب المرسوم الرئاسي المرقم 3519 بتاريخ 05.02.2021. فان المتقدمين (الموجودين في تركيا من ذوي الجنسية السورية فقط وليس من ذوي الجنسية المزدوجة) الذين يقومون بملئ نموذج الطلب وتسليم المستندات المطلوبة باليد إلى لجنة المقابلة في المستشفى الحكومي في جوبان بيه التابع لوزارة الصحة ويتم قبولهم للدخول في المقابلة. ستكون المقابلة لهذه المجموعة بتاريخ 11 مارس 2021 من الساعة 9.00 ولغاية 17.00 وذلك في جامعة كليس 7 ارالق (Kilis 7 Aralık Üniversitesi )، كلية العلوم الاقتصادية والادارية الطابق الارضي الصفوف رقم 102-105. مع تمنياتنا بالنجاح للجميع.