6. Ulusal Hava ve Uzay Tıbbı Kongresi!..

16-11-2020
afis

Sağlık Bilimleri Üniversitesi tarafından 21-27 Aralık 2020 tarihleri arasında "6. Ulusal Hava ve Uzay Tıbbı Kongresi" düzenlenecektir. Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hava ve Uzay Hekimliği Merkez ve Anabilim Dalı Başkanlığı olarak mutlak önceliğimiz her zaman insan sağlığı olduğu için, kongre katılımcısı üyelerimizin, konuşmacıların ve oturum başkanlarının kongre nedeniyle salgından etkilenme riskini önlememiz gerekmektedir. Bu aşamada, devam etmekte olan küresel COVID-19 salgını ve salgının ekonomik ve sosyal etkileri, ülkemizin dört bir yanından gelecek katılımcılarımız için güvenli bir yüz yüze kongre gerçekleştirmeyi imkânsız hale getirmektedir. Havacılık ve uzay tıbbı topluluğuna evden ayrılmadan bilimsel eğitim, bilimsel yenilikler ve en iyi etkileşim imkânını sunmayı sağlamak amacıyla, yıllık kongremizi yüz yüze gerçekleştirmek yerine, güncel bir yaklaşımla “Online” olarak hayata geçirmeye karar verdik.

Kongre bu yıl “Sivil ve Askeri Havacılıkta Kulak Burun Boğaz Hastalıkları” temasında icra edilecek olup uçuş personelinde ve yolcularda karşılaşılan ilgili konular tüm detaylarıyla incelenecek, alanında uzman konuşmacıların katkılarıyla oturumlar düzenlenecektir. Programda yer alacak konuların katılımcıların akademik beklentilerini karşılamanın yanı sıra güncel gereksinimlerine de cevap verecek nitelikte olmasını hedefliyoruz.

Kongre bilgilerine aşağıda bulunan internet adresinden ulaşılabilmekte olup, kongreye katılım için aşağıda sunulan kayıt formunun doldurularak kongre sekretaryasına ulaştırılması gerekmektedir.

Kongre İnternet Adresi:

Kayıt Formu için tıklayınız...