TUBİTAK/ARDEB Proje Önerisi Yazma Eğitimi Seminer Duyurusu!..

03-02-2021

SBÜ Gülhane Diş Hekimliği Fakültesi Eğitim Seminerleri kapsamında 10 Şubat 2021 ve 17 Şubat 2021 tarihlerinde 19:00-21:00 saatleri arasında Microsoft Teams uygulaması üzerinde 'Gülhane Seminerler Grubu'nda, Hamidiye Eczacılık Fakültesi Temel Bilimler Farmasötik Biyokimya AD. ve Sağlık Bilimleri Enstitüsü Moleküler Onkoloji AD. öğretim üyesi Prof. Dr. Yusuf TUTAR tarafından 'TUBİTAK/ARDEB Proje Önerisi Yazma Eğitimi' gerçekleştirilecektir. Fakülte dışından katılım için eğitim tarihinden bir gün öncesine kadar duyuru görselinde verilen mil adresi veya telefon numarası üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Duyuru için tıklayınız!..

(Fakülte dışından katılım için eğitim tarihinden bir gün öncesine kadar duyuru görselinde verilen mail adresi veya telefon numarası üzerinden iletişime geçebilirsiniz.)