Türkçe Yeterlilik Sınavına (YÖS Kapsamında Gelen Öğrenciler İçin) Girecek Öğrencilerimizin Dikkatine!..

07-10-2020

Türkçe Yeterlilik Sınavı 7 ekim 2020 tarihinde saat 10.00'da Microsoft Teams programı üzerinden oluşturulan online sınav sınıflarında gerçekleştirilecektir. Sınava girecek olan öğrencilerimizin öğrencinumarası@öğrenci.sbu.edu.tr biçiminde kendilerine açılan kurumsal mail adreslerinin şifresini temin etmeleri ve kurumsal mail adreslerini Microsoft Teams programında aktif hale getirmeleri gerekmektedir. Bu işlemi henüz tamamlamayan öğrencilerimizin sınav tarihinden önce sistemde kayıtlı cep telefonu numaralarından sbusifre yazıp 7889'a SMS göndermeleri ve şifrelerini almaları önemle duyurulur.