Yaşam Bilimleri Fakültesi Egzersiz Ve Spor Bilimleri Bölümü Özel Yetenek Sınavına Girecek Aday Öğrencilerin Dikkatine

14-08-2018
Üniversitemiz ve Yaşam Bilimleri Fakültesi web sayfalarında ilan edilen Özel Yetenek Sınavı Duyurusunda yer alan online ön kayıt sistemine başvurarak ön kayıt yaptıran adaylardan Özel Yetenek Sınavına girmeye hak kazanan adayların; SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ VAKIFBANK ETLİK ŞUBESİ IBAN TR84 0001 5001 5800 7305 5502 29 hesabına Adı Soyadı, T.C. Kimlik Numarası ve Açıklama kısmına ‘ÖZEL YETENEK SINAVI ÜCRETİ” ibaresini yazarak 100 (Yüz) TL sınav ücretini yatırıp, Kimlik Belgesi, Ön Kayıt Başvuru Belgesi ve sınav ücretinin yatırıldığını gösteren banka dekontu ile sınavın yapılacağı merkeze gelmeleri gerekmektedir. Bu belgeleri yanında bulundurmayan adaylar sınava alınmayacaktır. Ön kayıt sırasında istenilen belgelerin asılları kesin kayıt işlemleri sırasında istenilecek olup, kontroller sırasında yanlış beyanda bulunan adayların başvuruları ve sınav sonuçları iptal edilecektir. Bu adayların yerine yedek sırada bulunan ve kesin kayıt şartlarını taşıyan adaylardan sırası ile yerleştirme yapılacaktır.
Yaşam Bilimleri Fakültesi Egzersiz ve Spor Bilimleri Bölümü Özel Yetenek Sınavı 16 Ağustos 2018 (Perşembe) tarihinde, saat 09.30’da bayan sporcularımız ile başlayacaktır.
SINAV DOSYASINDA BULUNMASI GEREKEN BELGELER:
1. Ön kayıt başvuru belgesi
2. Banka dekontu
3. TYT sonuç belgesi
4. Resimli ve kimlik numarası bulan kimlik kartı veya pasaport
5. Lisanslı Sporcular içinÖzgeçmiş Belgesi
6. Milli Sporcular için Millilik belgesi

Yukarıda belirtilen tüm belgelerin sınav giriş esnasında görevliye teslim edilmesi gerekmektedir. Eksik evrak bulunanlar sınava alınmayacaktır.
Not: Sınava girecek adayların, sınava spor kıyafetleri ile gelmeleri gerekmektedir. Adaylara göğüs numaraları dağıtılacak olup kız ve erkek öğrenciler belirtilen saatlerde sınava ayrı olarak girecektir.
SINAVIN YAPILACAĞI ADRES:
İSTANBUL-ATAŞEHİR ZÜBEYDE HANIM HİZMET İÇİ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ ESATPAŞA