Kurumlar Arası ve Kurum İçi Yatay Geçiş Boş Kontenjanları!..

07-09-2021

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Üniversitemize kurumlar arası yatay geçiş başvurusu yapan adayların başvuruları, “Yükseköğretim Kurumlarında Ön Lisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Ana dal, Yan Dal ile Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmelik” ve “Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Yatay Geçiş Yönergesi” hükümlerine göre değerlendirilmiş olup asıl kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kayıtları 06 Eylül 2021 tarihinde tamamlanmıştır.

Kesin kayıt tarihlerinden sonra boş kalan kontenjanlar için yedek kayıt hakkı kazanan aday öğrenciler 08-10 Eylül 2021 tarihleri arasında yatay geçiş başvurusu yaptıkları akademik birimin kurumsal e-posta (mail) adresine aşağıda örnekleri bulunan dilekçeler ile başvurmaları gerekmektedir.

Yedek aday öğrencilerden başvuru tarihlerinde başvuru yapmayan adaylar değerlendirmeye alınmayacaktır.

Boş Kontenjanların İlanı: 07 Eylül 2021

Yedek Kayıt Hakkı Kazanan Aday Öğrencilerin Boş Kontenjanlar İçin Başvuru Tarihleri: 08-10 Eylül 2021

Boş Kontenjanlara Yerleşmeye Hak Kazanan Yedek Adayların İlanı: 28 Eylül 2021

Yedek öğrenciler için Kesit Kayıt: 29-30 Eylül, 01 Ekim 2021