29.12.2023 Tarihli ÖE Alımı HSMYO Ağız Diş Sağlığı Programı ÖG Kadroları için Güncel Ön-Nihai Değerlendirme Sonuçları!..

01-02-2024

Üniversitemize öğretim elemanı alımı ile ilgili 29.12.2023 tarihli Resmi Gazete'de ilan edilen Hamidiye Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Ağız ve Diş Sağlığı Programı 4. ve 5. derece öğretim görevlisi kadrolarının sınav sonuçlarına yapılan itirazlar sonucunda ALES puanlarında yapılan yeniden değerlendirme neticesinde ön değerlendirme ve nihai değerlendirme sonuç formları yeniden düzenlenmiştir.

Ön Değerlendirme Sonuçları

BİRİMBÖLÜMPROGRAM
Hamidiye Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek OkuluDişçilik HizmetleriAğız ve Diş Sağlığı (4. DRC)
Hamidiye Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek OkuluDişçilik HizmetleriAğız ve Diş Sağlığı (5. DRC)