Medikaton 2 Girişim Hızlandırma Demoday Programına Sayılı Günler Kaldı!..

07-02-2024

Değerli Katılımcı,

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Merkezi A.Ş., Sağlık Bilimleri Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Sağlık Teknokenti A.Ş. tarafından gerçekleştirilecek olan “Medikaton’2 Girişim Hızlandırma Demoday” Programı’nın son aşamasında; Dijital sağlık alanında yenilikçi fikirlere sahip girişimciler, yatırımcılar ile buluşturulacak olup finalistlere ödül takdim edilecektir.

9 Şubat 2024 Cuma günü saat 13.30’da Ankara’da bulunan Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Külliyesi Prof. Dr. Cevdet Erdöl Konferans Salonu’nda birbirinden değerli jürilerimizin, mentorlerimizin ve misafirlerimizin katılımlarıyla gerçekleştirilecek olan Demoday etkinliğimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.