18 Eylül 2018 tarihinde yapılan Türkçe Yeterlik Sınav Sonuçları açıklanmıştır!..

25-09-2018

Açıklama:

SBÜ TÖMER eğitim öğretim faaliyetleri Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yerleşkesi içinde bulunan Rektörlük binasının arkasında hazırlanan TÖMER binasında yapılacaktır. Eğitime başlama tarihi ayrıca duyurulacaktır.

- Öğrencilere kimlik kartı verilmeyecek olup, öğrenci belgesi SBÜ Öğrenci İşlerinden alınacaktır.

- Kurlarımız 6'şar hafta olarak planlanmaktadır. İhtiyaç duyulması halinde bu süre uzatılabilir. İlk aşamada A1, A2 ve B1 seviyesinde kurlar açılacaktır.

- Kur ücretlerimiz Üniversitemiz  öğrencilerine indirimli olarak kur başı
600 TL'dir.

- Öğrencilerimiz Türkiye'deki üniversitelerin Türkçe Öğretim Merkezlerinden veya Yunus Emre Enstitüsünden almış oldukları veya alacakları Yeterlik Belgesi ile de Türkçe Yeterliğini kanıtlamış olurlar. (En az B2-75 puan)

- Her kur bitiminde tüm seviyedeki kurlar için (ihtiyaç duyulması ve gerekli çoğunluğun sağlanması halinde) yeni sınıflar açılacaktır.

- 2018 -2019 eğitim öğretim yılının sonuna kadar yapılacak kur sınavlarında yeterlik alamayan öğrenciler, önümüzdeki sene başında yapılacak olan Yeterlik Sınavına girebileceklerdir.

Sonuçlar için tıklayınız...