SBÜ Gülhane Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Fakültesi İlmi Hüviyet Tespiti Sınavı Sonuç Listesi!..

24-11-2021
İlmi Hüviyet Tespit ve Yapılandırılmış Klinik Sınav Kılavuzu (2021) kapsamında; Gülhane Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Fakültesinde Üniversitemiz adına icra edilen İlmi Hüviyet Sınavı sonuçları yukarıda ilan edilmiş olup, öğrencilere ayrıca sonuç belgesi gönderilmeyecektir. Web sayfasındaki duyurular tebliğ hükmündedir.

Sınav sonuçlarına yapılan itirazlar, sonuçların üniversite tarafından web sayfası üzerinden açıklanmasından itibaren 5 (beş) iş günü içinde Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Fakültesi Dekanlığı’na yazılı olarak ıslak imzalı dilekçe ile yapılacaktır. İtirazlar 3 (üç) iş günü içerisinde sonuçlandırılacaktır. Süresi içerisinde yapılmayan itirazlar geçersiz sayılır.

Sonuçlar için tıklayınız...