Sağlık Bilimleri Üniversitesi Geleneksel İftar Programı

Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) tarafından geleneksel iftar programı düzenlendi.

Hidiv Kasrı'nda düzenlenen program, Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı.
SBÜ Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl, programda yaptığı konuşmada, üniversitenin gelişimine katkı sağlayan tüm çalışanlara ve akademisyenlere teşekkür etti.
Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu ifade eden Erdöl, sağlık ve huzur içinde tekrar ramazana erişme temennisinde bulundu.
Programa, Bilfen Yayıncılık CEO'su Hasan Gülbaran, İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Türk Kızılayı Genel Başkanı Kerem Kınık, Kadıköy Kaymakamı Dr. Mustafa Özarslan, Anadolu Ajansı (AA) İstanbul Bölge Müdürü Hüseyin Altınalan, Ziraat Katılım Bankası Genel Müdürü Metin Özdemir, akademisyenler, üniversite çalışanları ve davetliler katıldı.

27-05-2019