"Emergency Care The Field Course" Programı Kapsamında Yüksekolumuza Yapılan Ziyaret

"Emergency Care The Field Course" Programı Kapsamında farklı ülkelerden katılım sağlayan askeri hekimlerimizi 26 Nisan 2024 tarihinde Yüksekokulumuzda misafir ettik.

"Emergency Care The Field Course" Programı Kapsamında farklı ülkelerden katılım sağlayan askeri hekimlerimizi 26 Nisan 2024 tarihinde Yüksekokulumuzda misafir ettik.SBÜ Gülhane EAH Acil Tıp Anabilim Dalı tarafından yürütülen kurs çerçevesinde İlk ve Acil Yardım Programı Öğretim Elemanlarımız Öğr.Gör.Ahmet Hamdi ALPAKAN ve Öğr.Gör.Sercan KÜRKLÜ, Gülhane SMYO MESEM (Medikal Simülasyon ve Sanal Gerçeklik Eğitim Merkezi)'de Taktik Alanda Acil Tıbbi Müdahale konularını teorik ve uygulamalı olarak katılımcılara aktardılar.

30-04-2024