SBÜ TEKMER Finansal Yönetim Konulu Eğitim!..

02-11-2022

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Merkezi (TEKMER) tarafından 4 Kasım 2022 Cuma günü Finansal Yönetim Konulu Eğitim düzenlenecektir. Eğitim programı akademisyenler, öğrenciler, sektör temsilcileri, girişimci firmalar ve bu alanda kendini geliştirmek isteyen girişimci adaylarına yönelik olarak hazırlanmıştır. Eğitim yüz yüze olarak SBÜ TEKMER Eğitim Salonu’nda gerçekleştirilecektir. Katılımcı sayısı sınırlıdır ve başvurular www.sbutekmer.com üzerinden veya başvuru formu doldurularak yapılacaktır. Eğitim ücretsiz olup eğitimi tamamlayan katılımcılara katılım belgesi gönderilecektir. Başvurular 3 Kasım Perşembe saat 12:00’ ye kadar alınacaktır. Başvurusu kabul edilen adaylara e-posta yoluyla bilgilendirme yapılacaktır. Program içeriği ve detaylar için web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Başvuru formu için tıklayınız...