HABERLER
X

Sağlık Bilimleri Üniversitesi ile Hoca Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesi Arasında İş Birliği Protokolü

Sağlık Bilimleri Üniversitesi ile Hoca Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı. Törende imzalar, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl ile Ahmet Yesevi Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Cengiz Tomar tarafından atıldı. 

Protokol , iki üniversite arasında eğitim öğretim, akademik ve kültürel iş birliği usul ve esaslarını içeriyor. Protokol çerçevesinde tıpta uzmanlık eğitimi, lisansüstü eğitim, lisans eğitimi ve intörn eğitim başta olmak üzere taraflarca uygun görülecek durumlarda eğitim faaliyetlerinde her türlü işbirliği yapılacak. Ayrıca iki kurumun iş birliğiyle bilimsel faaliyetler ve projeler gerçekleştirilmesi öngörülüyor.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl protokol imza töreni sonrası paylaştığı mesajında şu ifadelere yer verdi.

"Ahmet Yesevi Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Cengiz Tomar ile “Eğitimde İşbirliği Protokolü” imzaladık. Protokol çerçevesinde taraflarca uygun görülecek durumlarda eğitim faaliyetlerinde her türlü işbirliği yapılacak. Protokolün hayırlı olmasını dilerim."

31-12-2021