Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hamidiye Tıp Fakültesi Tarafından Yapılacak Tıp Fakültesi Denklik Sınavı!..

24-11-2022
Sınav Saati: 14.30

Yazılı Sınav Yeri: Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hamidiye Tıp Fakültesi,

Kat 1, Tıp 1 Amfisi (MTZA01)

Mekteb-i Tıbbiye-i Şahane (Haydarpaşa) Külliyesi Selimiye Mah. Tıbbiye Cad. No:38 Üsküdar İstanbul

Uygulamalı Sınav Yeri: Mekteb-i Tıbbiye-i Şahane (Haydarpaşa) Külliyesi

Çelik Yapılar U Blok

Sınav Saati: 10.00

NOT: Kimlik ve güvenlik kontrolleri ile salona giriş işlemlerinin zamanında yapılabilmesi için, adayların yazılı sınav için en geç saat 14.00 da, uygulama sınavı için de saat 09:00’da hazır bulunmaları gerekmektedir.

Sınav yapılacak merkezlere hiçbir surette araç, eşya ve gereç emanete alınmayacağından aşağıda belirtilen araç, gereç ve eşyalar sınav sırasında yanlarında bulundurulmayacaktır: • Kablosuz iletişim sağlayan bluetooth vb. cihazlarla; kulaklık, her türlü elektronik/mekanik cihazla ve çağrı cihazı, telsiz, telefon, fotoğraf makinesi vb. araçlar. • Cep bilgisayarı ve her türlü bilgisayar özelliği bulunan cihazlar. • Silah ve benzeri teçhizat vb. (resmî görevli olanlar dâhil)...