Çobanbey TF'ne Yerleşmeye Hak Kazanıp Kayıt Yaptıran Öğrencilerle Yedekten Kayıt Hakkı Kazanan Öğrencilerin Dikkatine!

19-09-2022

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Mülakat Sınavı ile Üniversitemiz Çobanbey Tıp Fakültesine yerleşmeye hak kazanıp kayıt yaptıran öğrenciler için Türkçe Yeterlik Sınavı 27 Eylül 2022 Salı günü saat 10.00’da Çobanbey Devlet Hastanesinde ve Kilis 7 Aralık Üniversitesi  Fen Edebiyat Fakültesinde yapılacaktır.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Mülakat Sınavı ile Üniversitemiz Çobanbey Tıp Fakültesine yedekten kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrencilerin listesi Ek’te sunulmuş olup, 19-21 Eylül 2022 tarihleri arasında kayıt için istenen belgelerle birlikte Çobanbey Tıp Fakültesi Dekanlığına başvurularını yapıp kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında Üniversitemiz Çobanbey Tıp Fakültesine kayıt yaptıran öğrenciler       1. sınıfa kayıt yaptırabilmeleri için Yunus Emre Enstitüsü Müdürlüğünden veya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Türkçe ve Yabancı Dil Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER) Müdürlüğünden alınan C1 düzeyinde Türkçe Yeterlik Belgeleri olmaları halinde 1. Sınıf eğitimlerine başlayabilirler. Aksi takdirde hazırlık sınıfına kayıtları yapılacaktır.

Çobanbey Tıp Fakültesine Yedekten Kayıt Yaptırmaya Hak Kazanan Öğrencilerin Listesi için tıklayınız...