HABERLER
X

Üniversite Tanıtım Fuarında SBÜ’ye Yoğun İlgi

Ankara Anfa Altınpark Fuar Ve Kongre Merkezinde düzenlenen Üniversite Tanıtım Fuarı'nda Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından temsil edilen Türkiye’nin sağlık temalı ilk ve tek devlet üniversitesi olan Sağlık Bilimleri Üniversitesi aday öğrenciler ve velilerle buluştu.
Fuar alanına gelen adaylar ve veliler, üniversite görevlileriyle ile yüz yüze görüşerek; fakülteler, yüksekokullar, bölümler, kontenjanlar, burslar, uluslararası değişim programları, yatay/dikey … konularında detaylı bilgilere ulaşabilme imkanına sahip oldular.
Eğitim-öğretimde ilk yılını tamamlamış olmasına karşın önemli atılımlar yaparak akademik program ve akademisyen sayısında büyük bir artış sağlayan Türkiye’nin sağlık temalı ilk ve tek devlet üniversitesi Sağlık Bilimleri Üniversitesi standına öğrenci ve veliler tarafından yoğun ilgi gösterildi.
Stantta öğrenci ve velilerle bir süre sohbet eden Sağlık Bilimleri Üniversitesi Genel Sekreteri Yard. Doç. Dr. Muzaffer Akdoğan yaptığı açıklamada "2015 yılında kurulmamıza rağmen üniversitemize gösterilen yoğun ilgiyi ülkemizin ilk ve tek sağlık temalı devlet üniversitesi olmamızın doğal bir neticesi olarak değerlendiriyorum. En önemlisi ülkemizde sağlık alanında yoğun talep gören mesleklere yönelik fakülte, bölüm ve programları açmamız ve bu bölüm ve programlarda yüzde 100 doluluk oranını elde etmemiz büyüme stratejimizin ne kadar doğru olduğunu göstermektedir.” İfadelerini kullandı.

26-12-2017