HABERLER
X

SBÜ ile Azerbaycan Avrasya Üniversite’si arasında iş birliği protokolü imzalandı!

Azerbaycan Avrasya Üniversitesi Türkiye’de ki 5 devlet üniversitesi ile iş birliği protokolü imzaladı. Sağlık Bilimleri Üniversitesi de iş birliği yapılan üniversiteler arasında yerini aldı. 

Türk üniversite rektörlerinden oluşan heyet, Azerbaycan temasları kapsamında Azerbaycan Avrasya Üniversitesini ziyaret etti. Azerbaycan Avrasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nazım Hüseyinli ile buluşan heyette Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl, Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Harun Çiftçi, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir de yer aldı.
Toplantıda Azerbaycan Avrasya Üniversitesi Rektörü Hüseyinli ve Türkiye’den gelen rektörler, iş birliği anlaşmalarını imzaladı.
Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl, Türk üniversiteler olarak Azerbaycan eğitim kurumlarıyla ikili iş birliklerini artırmak için çalışacaklarını belirtti.

02-11-2021