Lütfen telefonunuzu dik konuma getiriniz.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hamidiye Bilimsel Araştırmalar Etik Kurulu

Başvurular İle İlgili Genel Bilgiler

1. Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hamidiye Bilimsel Araştırmalar Etik Kurulunda, Sorumlu ya da yardımcı araştırmacısı Sağlık Bilimleri Üniversitesi mensubu olan projelerin başvuruları değerlendirilmektedir.

2. Sponsoru ticari firma olan ilaç/ürün veya tıbbi malzeme çalışmaları kabul edilmemektedir.

3. Etik Kurul toplantısından 5 iş günü öncesine kadar teslim edilen başvurulardan Etik Kurul Başkanlığınca kararlaştırılan sayıda dosya toplantı gündemine alınabilmektedir.

4. İlgili Mevzuat veFormlar” sekmesinde yer alan “Başvuru Formu”, uygun şekilde doldurulduktan ve gerekli imzaları tamamlandıktan sonra taratılarak PDF formatında hamidiye.baek@sbu.edu.tr adresine gönderilmelidir.

5. Hamidiye Bilimsel Araştırmalar Etik Kurulu ayda en az bir kez toplanmaktadır.

Kurul Üyelerimiz

Sıra Ünvan Adı Soyadı Görev Yaptığı Birim Etik Kurul Görevi
1 Doç. Dr. Yasemin AYDIN KARTAL Hamidiye Sağlık Bilimleri Fakültesi Başkan
2 Dr. Öğr. Üyesi Muzaffer AKDOĞAN Hamidiye Sağlık Bilimleri Fakültesi Başkan Yardımcısı