Lütfen telefonunuzu dik konuma getiriniz.

Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Aum

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi; Anadolu tıbbının doğduğu topraklarda, unutulmaya yüz tutan geleneksel metodlarla, modern metodların harmanladığı, Dünya Sağlık Örgütünün önerdiği integratif Tıp prensipleri ile çalışmak üzere kurulmuştur.
Merekzimiz çalışmalarına Sağlık Hizmeti, Eğitim, Bilimsel Araştırma ve AR-GE olarak 4 temel başlıkta devam etmektedir.

27 Ekim 2014 tarih ve 29158 sayı ile Sağlık Bakanlığı Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları yönetmeliğinin yürürlüğe girmiştir.
26 Ekim 2016 tarih ve 29869 sayı ile Sağlık Bilimleri Üniversitesi Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi yönetmeliğinin yürürlüğe girmiştir.
24.04.2023 tarihinde Sağlık Bilimleri Üniversitesi Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü olarak Prof. Dr. Mahfuz ELMASTAŞ atanmıştır.