Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sürekli İşçi Alım İlanı Aday Listesi

27-07-2022

SÜREKLİ İŞÇİ ALIM İLANI İLE MÜRACAAT EDEN ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER

RESMİ GAZETE TARİHİ: 18.07.2022 tarihli ve 31896 sayılı Resmi Gazete’de Yayınlanan Sürekli İşçi Alımı İlanı

MESLEK UNVANI: Halkla İlişkiler ve Tanıtım Meslek Elemanı ADEDİ: 3 ÇALIŞTIRILACAĞI İL: İstanbul

SÖZLÜ SINAV TARİHİ VE SAATİ: 03.08.2022 – 10.00 SINAV YERİ: Personel Daire Başkanlığı Mekteb-i Tıbbiye-i Şahane (Hamidiye) Külliyesi Selimiye Mah. Tıbbiye Cad. No:38 34668 Üsküdar, İstanbul

İSTENİLEN BELGELER: - Nüfus Cüzdanı Fotokopisi - Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) Sonuç Belgesi - Engelli Sağlık Kurulu Raporu (Engellilerin, durumlarını ilgili mevzuatına göre yetkili sağlık kuruluşlarından alınan engelliler için sağlık kurulu raporuyla belgelendirmeleri gerekir.) - Askerlik Belgesi - Adli Sicil Belgesi - Ön Lisans Mezuniyet Belgesinin Onaylı Sureti - Bilgisayar İşletmenliği (160 saat) Sertifikası - Sağlık İletişim Sertifikası - Halkla ilişkiler ve tanıtım mesleği alanında en az 2 (iki) yıl çalışma deneyimine sahip olduğunu gösterir belge - İkametgâh Belgesi Üniversitemiz web sayfasından yapılan tüm duyurular tebligat mahiyetinde olup kişilere ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

NOT: Adaylardan istenen belgelerin 01.08.2022 tarihi mesai bitimine kadar Personel Daire Başkanlığına (Mekteb-i Tıbbiye-i Şahane (Hamidiye) Külliyesi Selimiye Mah. Tıbbiye Cad. No:38 34668 Üsküdar, İstanbul) şahsen elden teslim edilmesi gerekmektedir. İlan şartı için istenilen belgelerden eksik ve yanlış beyan edildiğinin tespiti neticesinde adayın müracaatı hakkında işlem tesis edilmeyecektir.

Sürekli işçi alım ilanına müracaat eden adayların listesi için tıklayınız...