7th Virtual Global Health Hub Meeting: "Children and COVID-19"

23-06-2022
University of Texas Health Science Center San Antonio School of Nursing’in öncülüğünde oluşturulan Virtual Global Health Hub akademisyen ve lisans-lisansüstü öğrencilerin güncel sağlık sorunlarını tartışabilecekleri, ortak çalışmalar yürütülebilmelerine olanak tanıyan uluslararası sanal bir platformdur. Her üç ayda bir farklı güncel bir konuyla düzenlenen online toplantılara birçok ülkeden temsilciler ve dinleyiciler katılmaktadır.
Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hamidiye Hemşirelik Fakültesi ve UT Health San Antonio School of Nursing iş birliğiyle, 24 Haziran 2022 tarihinde “7th Virtual Global Health Hub Meeting” düzenlenecektir. Yedincisi gerçekleşecek olan etkinliğin ana teması “Children and COVID-19 Pandemic”dir. Ayrıntılı bilgi için programı inceleyiniz.
Afiş ve program için tıklayınız.
EN:
Virtual Global Health Hub, created under the leadership of the University of Texas Health Science Center San Antonio School of Nursing, is an international virtual platform where academicians and undergraduate-graduate students can discuss current health problems and conduct joint studies. Representatives and listeners from many countries attend the online meetings held every three months on a different and current topic.
The 7th Virtual Global Health Hub Meeting will be held on June 24, 2022, in cooperation with Health Sciences University Hamidiye Faculty of Nursing and UT Health San Antonio School of Nursing. The main theme of the event, which will take place for the seventh time, is “Children and COVID-19 Pandemic”. Please, check the program for detailed information.
Click for the program.