SBÜ TEKMER Tarafından Sağlık Alanında Ar-Ge Proje Destekleri Eğitimi Düzenlenecektir!..

16-09-2022

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Merkezi (TEKMER) tarafından 21 Eylül 2022 Çarşamba günü Sağlık Alanında Ar-Ge Proje Destekleri Konulu Eğitim düzenlenecektir. Eğitim programı akademisyenler, öğrenciler, sektör temsilcileri, girişimci firmalar ve bu alanda kendini geliştirmek isteyen girişimci adaylarına yönelik olarak hazırlanmıştır. Eğitim yüz yüze olup fiziki olarak katılım gösteremeyecek olan adaylara canlı yayın bağlantısı için link gönderilecektir. Katılımcı sayısı sınırlıdır ve başvurular www.sbutekmer.com üzerinden veya başvuru formu doldurularak yapılacaktır. Eğitim ücretsiz olup eğitimi tamamlayan katılımcılara katılım belgesi gönderilecektir. Başvurular 20 Eylül Salı saat 14:00’ e kadar alınacaktır. Başvurusu kabul edilen adaylara e-posta yoluyla bilgilendirme yapılacaktır. Program içeriği ve detaylar için web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Başvuru formu için tıklayınız...