HABERLER
X

Hamidiye Sağlık Bilimleri Fakültesi'nde Mezuniyet Heyecanı

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hamidiye Sağlık Bilimleri Fakültesi'nin 2021-2022 Akademik Yılı mezuniyet töreni Mekteb-i Tıbbiyye-i Şahane Külliyesi orta bahçede gerçekleştirildi. 

Hamidiye Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Arzu İrban’ın ev sahipliğinde düzenlenen törene Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yunus Karakoç, Dekanlarımız, akademik ve idari personelimizin yanı sıra mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.
Mezuniyet töreninde bir konuşma yapan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yunus Karakoç, mesleki bilginin yanında ihtiyaç olan en önemli şeyin insan ilişkilerinde vazgeçilmez olan sevgi, saygı, hoşgörü, sabır olduğunu söyledi. Mezuniyet günlerinin kendileri için önemli bir gün olduğunu dile getiren Prof. Dr. Karakoç "Mezuniyet törenleri sizin olduğu kadar bizim de en gururlu günlerimizden biridir. Bu nedenle, öğrencilerimizin mezuniyetlerinde en büyük paya sahip olan ve her biri ulusal ve uluslararası anlamda alanlarında en iyi olan bütün yönetici, öğretim üyesi arkadaşlarıma ve tüm fakülte çalışanlarına, tüm velilerimiz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederim. Mezun olan öğrencilerimize hayat boyu başarılar dilerim" dedi.
Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Arzu İrban’da yaptığı konuşmada şu cümleleri kaydetti:
“Hamidiye Sağlık Bilimleri Fakültesi eğitim faaliyetlerini, bilim alanında güncel bilgileri yakından izleyen, yaptığı işi daha iyi geliştirmek için değişimi zorlayan ve sürekli gelişen bir kurum anlayışı ile sürdürmektedir” dedi.
Prof. Dr. İrban, Hamidiye Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin misyon ve vizyonundan bahsederek şu ifadelere yer verdi:
“Kuruluşundan günümüze değin fakültemizin tüm bölümlerinde öncü eğitim programlarımız, güçlü akademik kadromuz, yürüttüğümüz araştırmalar ve çalışmalarla uluslararası platformlara taşıdığımız pek çok başarıya imza attık. Fakültemizde akademik kademede görev yapan değerli mesai arkadaşlarıma, mezun olan öğrencilerin bugüne gelmesinde katkı ve desteklerde bulunan tüm değerli hocalarıma içtenlikle teşekkür ediyorum.”

10 programdan 1038 öğrencinin mezuniyet heyecanı yaşadığı törende, bölümlerinde dereceye giren öğrencilere plaket takdim edildi. Mezun öğrenciler, mesleki yeminlerinin ardından, hep birlikte kep attı.

24-06-2022

Haber Galerisi