HABERLER
X

Gülhane Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Fakültesi İlk Mezunlarını Verdi

Gülhane Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Fakültesi 2021-2022 Eğitim-Öğretim döneminde mezun olmaya hak kazanan öğrencilerimiz için “Mezuniyet Töreni” düzenlendi. 

Gülhane Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necmiye Ün Yıldırım’ın ev sahipliğinde Gülhane Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen törene, Rektörümüz Prof. Dr. Cevdet Erdöl, Cumhurbaşkanı Danışmanı-Fizyoterapist Sn. Ahmet Cotuk, Rektör Yardımcılarımız, Dekanlarımız, akademik-idari personelimiz, öğrenciler ve aileleri katıldı.
Törende konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Cevdet Erdöl, 4 yıl önce eğitim hayatına başlayan Gülhane Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Fakültesi’nin ilk meyvelerini vermeye başladığını söyledi.
Rektör Erdöl fakültenin ilk öğrencilerinin mezuniyet sevincine ortak olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Artık sizin mesleki hayatlarınızdaki hizmetleriniz, başarılarınızla gurur duyacağız. Arkanızdan gelen genç öğrenci kardeşlerinize, sizleri örnek göstereceğiz. İnsani değerlere saygılı, meslek bilgisi tam, sorumluluk alan, üretken, kendini yenileyen ve topluma hizmet etmeyi gaye edinmiş bireyler, sağlık çalışanları olarak gittiğiniz, çalıştığınız her yerde Sağlık Bilimleri Üniversitesi’ni en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyoruz. Meslek hayatlarınızda başarılar diliyorum, Allah yolunuzu açık etsin.”” diye konuştu.

Mezunlarımızın özveri, sabır, mesleki bilgi ve birikimle insanların sağlıklarına kavuşmasında etkin bir rol üstleneceklerini söyleyen Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Gerek, "Eğitiminizin size kazandırdığı temelleri güçlendirerek etik prensiplerden ödün vermeden bu değerli mesleğin birer mensubu olarak yolunuza devam edeceğinizden eminim. Bundan sonraki yaşamanızın da başarı, sağlık, mutluluklarla dolmasını ve birlikteliğimizin devamını dilerim.” şeklinde konuştu.

Gülhane Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necmiye Ün Yıldırım da konuşmasında şunları söyledi;
“Öğrencilik dönemi sona eriyor ancak, öğrenme süreci hayatın her öneminde devam etmekte. Her gün değişen dünyayı anlayabilmek, hayat boyu öğrenci olarak kalabilmekle mümkün.
Temelinde bilgi, beceri, insan sevgisi ve hoşgörü olan ve ancak özel kişilerin yapabileceği bir mesleğe sahip olmak her türlü sorunun üstesinden gelmenizi sağlayacaktır.
Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Fakültesi ilk mezunları; Başarı ve mutluluklarınızla gurur duyacağımızı, her durumda öğrencilik yıllarınızda olduğu gibi hep yanınızda olacağımızı, birlik ve beraberliğin bizi daha iyi günlere taşıyacağını asla unutmayınız. Hayat boyu sevdiklerinizle beraber sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yaşam diliyorum.”
Konuşmaların ardından dönem birincisi mezuniyet kütüğüne ismini çaktı, dereceye giren öğrencilere ödülleri ve mezun öğrencilere de mezuniyet belgeleri verildi
Tören, mezunlarımızın fizyoterapistlik yemini etmeleri, keplerini havaya fırlatmaları ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.

28-06-2022

Haber Galerisi