Lütfen telefonunuzu dik konuma getiriniz.

Hamidiye ve Gülhane'de Haydi Tanışalım Etkinliği Düzenlendi

Gülhane ve Hamidiye Külliyelerimizde düzenlenen ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği programlarda rektör yardımcıları ve dekanlarda hazır bulundu. Öğrencilerle sohbet etmek, görüş ve önerilerini dinlemek, üniversitenin kalite standardının arttırılmasında öğrencilerin katkıda bulunmasını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen programın açılışında Rektörümüz Prof. Dr. Kemalettin Aydın, “Sizler Üniversitemizin sadece bir öğrencisi değil, aynı zamanda buranın yönetimine katkı sağlayan arkadaşlarımızsınız ve sizlerin düşünceleri bizim için son derece önemlidir.” dedi.

Programa katılan ve söz alan öğrenciler ise böyle bir buluşmadan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek düşüncelerini, görüş ve önerilerini Rektörümüz Prof. Dr. Kemalettin Aydın ile paylaştı. Öğrencileri dinleyen ve onların görüş ve önerilerini not alan Rektör Aydın, öğrencilere göstermiş olduğu ilgiden ve duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederek, bu buluşmaların üniversitemiz adına çok faydalı olduğunu söyledi.