Lütfen telefonunuzu dik konuma getiriniz.

Rektörümüz Prof. Dr. Kemalettin Aydın Eskişehir Şehir Hastanesi'ni Ziyaret Etti

Hastanenin Konferans salonunda gerçekleşen toplantıya, hastanede görevli öğretim üyelerimiz ve hekimler de katıldı. İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Yaşar Bildirici ve Başhekim Vekili Dr. Öğr. Üyesi Fatih Alper Ayyıldız, Eskişehir Şehir Hastanesi’nde sunulan sağlık hizmetleri ve genel uygulamalar hakkında kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemalettin Aydın, üniversite olarak sağlık hizmetlerinde akademik başarı ile eş zamanlı olarak hastalara sunulan hizmetlerin mükemmelliğini artırmayı hedeflediklerini belirtti. Sunumun ardından karşılıklı soru-cevap bölümü yapıldı.

Ziyaretin sonunda İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Yaşar Bildirici, Prof. Dr. Kemalettin Aydın’a günün anısına hediye takdim etti. Program, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.