Lütfen telefonunuzu dik konuma getiriniz.

Gülhane Tıp Fakültesi Dr. Hikmet Boran Ulusal Tıp Öğrenci Kongresi Yoğun Bir Katılım ile Gerçekleştirildi!..

Gülhane Tıp Fakültesi Dr. Hikmet Boran Ulusal Tıp Öğrenci Kongresi, Rektör Yardımcımız ve Gülhane Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Mehmet Ali Gülçelik’in ev sahipliğinde; Sağlık Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Şuayip Birinci, Rektörümüz Prof. Dr. Kemalettin Aydın, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Gerek, Ankara İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ali Niyazi Kurtcebe, değerli öğretim üyelerimiz ile Üniversitemiz ve 41 farklı üniversiteden toplamda 1.000 öğrencinin katılımıyla 3 – 5 Mayıs 2024 tarihlerinde Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Külliyesi Şehit Tabip Halil AKÇİÇEK Konferans salonunda gerçekleştirilmiştir.

Kongre’de Tıpta Yapay Zeka ve Kanserde Kişileştirilmiş Tedavi Yöntemleriyle alakalı bilimsel sunum ve oturumların yanı sıra sosyal etkinlikler ve 2040 yılında olası bir pandemi senaryosunu kapsayan kurgu bir Dünya Sağlık Asemblesi öğrencilerimiz tarafından sahnelenmiştir.