SBÜYÖS2022 Mülakat Sınavı Sonuçlarına Göre Kayıt İşlemi Tamamlanan Öğrencilerimizin Dikkatine!..

08-09-2022

SBÜYÖS2022 Mülakat Sınavı sonuçlarına göre kesin kayıt işlemi tamamlanan öğrencilerimiz 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Takviminde belirtilen tarihleri göz önüne alarak, yatırmış oldukları 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi öğrenim ücreti bedellerine ait banka dekontunun fotokopilerini kayıtlı olduğu akademik birimin öğrenci işleri ofisine teslim etmek zorundadırlar.

SBÜYÖS2022 Mülakat Sınavı sonuçlarına göre kesin kayıt işlemi tamamlanan öğrencilerimizden İngilizce Yeterlik Sınavı ve/veya Türkçe Yeterlik Sınavına katılım sağlayacak olanlar; konuya ilişkin taleplerini en geç 16 Eylül 2022 Cuma günü mesai bitimine kadar kayıtlı oldukları akademik birimin öğrenci işleri birimine bildireceklerdir.